Let op: Door de coronamaatregelen en extra bestellingen is het bij PostNL drukker dan normaal. Mogelijk wordt uw bestelling later bezorgd dan aangegeven.

Voor 15:00u besteld? Morgen in huis!

Volledig gepersonaliseerde linten

Slechts €14,99 per set

Rouwlint bestellen: snel en eenvoudig online!

Wanneer u rouwlinten bestelt, wilt u dat dit vlekkeloos verloopt en voldoet aan uw wensen. Bij RouwlintPrinten kunt u middels onze ontwerpmodule op eenvoudige wijze een prachtig rouwlint bestellen voor slechts 14,99 euro per set, ongeacht de opties die u kiest om het rouwlint te personaliseren.

Rouwlinten ontwerpen Advies nodig? Bel ons: 078 20 55 200

Een echt persoonlijk rouwlint bestellen met ons ontwerpsysteem

Door zelf uw rouwlinten via onze ontwerpmodule te ontwerpen, neemt u het mooiste afscheid van uw overleden dierbare. U kunt zelf de tekst voor de rouwlinten invoeren, een lettertype uitzoeken en kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren voor zowel de tekst als voor het satijnen lint. Ook bieden wij in onze ontwerpmodule de optie om een achtergrondafbeelding te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding die echt bij uw verloren dierbare past: denk aan zijn of haar favoriete dier of bezigheid. Vindt u toch een achtergrondkleur mooier? Zoek een kleur uit die bij het rouwboeket past of kies voor de favoriete kleur van uw verloren dierbare. Zo maakt u het rouwlint nog persoonlijker!

Het ontwerpsysteem van RouwlintPrinten laat u direct zien hoe het rouwlint eruit komt te zien, zodat u zeker weet dat het rouwlint dat u wilt bestellen naar wens is en u dus niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken voor het rouwlint? Bekijk dan ook onze inspiratiepagina.

Maandag t/m vrijdag: voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Zodra u klaar bent met het personaliseren van het rouwlint in onze ontwerpmodule, kunt u veilig en gemakkelijk met iDeal betalen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het rouwlint zo snel mogelijk in huis hebt: indien u maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur bestelt, heeft u het rouwlint de volgende dag al in huis. Mocht u uw bestelling in het weekend plaatsen, ontvangt u het rouwlint dinsdag.

Heeft u vragen over het bestellen van rouwlinten via ons systeem? Neem contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op: 078 20 55 200.