Let op: Door de coronamaatregelen en extra bestellingen is het bij PostNL drukker dan normaal. Mogelijk wordt uw bestelling later bezorgd dan aangegeven.

Voor 15:00u besteld? Morgen in huis!

Volledig gepersonaliseerde linten

Slechts €14,99 per set

Rouwlint bedrukken

Om uw rouwlinten zo persoonlijk mogelijk te maken, kunt u bij RouwlintPrinten een prachtig rouwlinten bedrukken met een eigen tekst. Bij het laten bedrukken van rouwlinten moet u niet alleen denken aan de tekst, maar ook aan hoe u wilt dat het rouwlint er uit komt te zien. Bekijk daarom eens ons ruime assortiment aan achtergrondafbeeldingen en kleuren: er zit vast een afbeelding of kleur tussen die bij uw overleden dierbare past.

Rouwlinten ontwerpen Advies nodig? Bel ons: 078 20 55 200

Hoe kan ik een rouwlint laten bedrukken?

Middels ons ontwerpsysteem is het heel eenvoudig om zelf een rouwlint te ontwerpen: binnen enkele stappen heeft u een rouwlint ontworpen! U voert in de configurator de gewenste tekst in en selecteert een passend lettertype. Vervolgens maakt u het rouwlint af door een achtergrondkleur- of afbeelding te kiezen. Terwijl u het rouwlint ontwerpt, ziet u direct hoe het lint er uit komt te zien met de door u gekozen tekst, het lettertype en de afbeelding en / of kleuren.

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Zodra u het ontwerp- en bestelproces heeft afgerond, gaan wij voor u aan de slag om het rouwlint te bedrukken. Wij zorgen voor een spoedige bezorging om uw afscheid te voorzien van de persoonlijke rouwlinten: indien u maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis! Heeft u vragen over het laten bedrukken van rouwlinten? Dan staan wij u graag te woord! Neem contact op via het contactformulier of bel 078 20 55 200.