Rouwlinten bij u thuis - Snel & betrouwbaar - Slechts € 29.99 per set

Inspiratie: het mooiste afscheid voor elke dierbare

Geen uitvaart is hetzelfde en elke dierbare behoeft een passend afscheid. Op onze website kunt u rouwlinten zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Bedenk zelf een tekst voor op het rouwlint, geef deze een kleur of kies uit een van onze achtergrondafbeeldingen. In ons gemakkelijke ontwerpsysteem voor rouwlinten zijn heel veel ontwerpen mogelijk! Met een gepersonaliseerd rouwlint neemt u het mooiste afscheid van uw naaste. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde rouwlinten.

1. Tekst:

U wilt natuurlijk afscheid nemen met een passende tekst. Welke tekst past het beste bij uw dierbare? Kies voor een tekst die u doet denken aan uw naaste, waardoor het rouwlint een prachtig aandenken aan hem of haar wordt. Er zijn veel mogelijkheden: denk aan een citaat uit een boek of nummer waar uw dierbare van hield, aan iets dat hij of zij altijd zei of aan iets dat jullie samen deelden. U kunt ook denken aan één van de volgende teksten:

Een laatste groet
Onze laatste groet
Veel liefs
Rust zacht
Lieve ..., rust zacht
Eindelijk rust
Goede reis
Vaarwel
Tot weerziens
Voor altijd in mijn/ons hart
Dag lieve ......
Dag vriend/vriendin
Ik zal je missen
Wij zullen je missen
Ik zal je nooit vergeten
We zullen je nooit vergeten
Woorden schieten tekort
Rust in vrede
Rust in vrede lieve ...
Met liefde gegeven
Met grote dankbaarheid
Tot weerziens
Bedankt
Bedankt lieve ...
Bedankt voor alles
Dank voor alle liefde
Bedankt voor wie je was
Lieve ....., bedankt voor alles
Bedankt voor ... gelukkige jaren
Je blijft in onze herinnering
Bedankt voor de fijne tijd samen
Met oprechte deelneming
Met liefde gegeven
In onze harten leef je voort
Tot het einde gestreden
Hoe zal de tijd ooit de wonden helen
We houden van je
De herinnering blijft
Je was zo lief voor ons
Onuitwisbaar is de herinnering aan jou
Vechten hoeft niet meer, rust nu maar uit
Forever friends

2. Kleur:

Kies een kleur die ervoor zorgt dat het rouwlint een prachtig aandenken aan uw verloren naaste wordt. Natuurlijk kunt u hierbij kiezen voor zijn of haar lievelingskleur. Anders is er wellicht een kleur die past bij zijn of haar persoonlijkheid. Ook kunt u bijvoorbeeld denken aan de kleur van zijn of haar favoriete bloem of kledingstuk.

3. Afbeelding:

In onze rouwlintontwerper staan veel achtergrondafbeeldingen waar u een keuze uit kunt maken. Er zit vast wel iets tussen dat past bij uw verloren dierbare. Denk hierbij aan zijn of haar hobby’s of favoriete dier. Misschien is er een afbeelding die past bij iets dat jullie altijd samen deelden, of bij een herinnering die jullie voor altijd zal verbinden.