Let op: Door de coronamaatregelen en extra bestellingen is het bij PostNL drukker dan normaal. Mogelijk wordt uw bestelling later bezorgd dan aangegeven.

Voor 15:00u besteld? Morgen in huis!

Volledig gepersonaliseerde linten

Slechts €14,99 per set

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1 toepasselijkheid
Indien u een bestelling plaatst op Rouwlintprinten.nl of één van de overige sites van Tradosoft V.O.F., welke tot het juridische en economische eigendom van Tradosoft V.O.F. horen, dan zijn de deze algemene voorwaarden van toepassing op de overeenkomst.

Artikel 2 bestellingen
Een bestelling is succesvol geplaatst als de klant door middel van het klikken op de knoppen het gehele bestelproces en betaling heeft doorlopen. Rouwlintprinten.nl behoudt zich het recht voor om orders zonder motivering te annuleren indien de levering onmogelijk blijkt. Ook is het mogelijk dat Rouwlintenprinten.nl aan een order andere voorwaarde verbindt. De klant zal hier binnen redelijke termijn van op de hoogte worden gebracht.

Artikel 3 conformiteit
Rouwlintprinten.nl streeft er naar om alle rouwlinten conform de afbeeldingen op de website en in de PDF af te leveren.

Artikel 4 levering
Rouwlintprinten.nl levert de rouwlinten van maandag tot en met zondag aan bij POST NL. Met uitzondering van feestdagen. Indien de rouwlinten voor 15.00 uur besteld zijn, worden de rouwlinten de volgende dag conform de voorwaarden van POST NL door POST NL geleverd. Rouwlintprinten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van een levering door overmacht. Indien mogelijk wordt de klant op de hoogte gebracht van het uitblijven van de levering.

Artikel 5 prijs
De prijzen voor de rouwlinten staan op de website aangegeven en worden in de factuur naar klant verzonden. Rouwlintprinten.nl heeft het recht om de prijzen op de website te wijzigen zonder motivering of voorafgaande aankondiging.

Artikel 6 inhoud websites
Rouwlintprinten.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de tekst van de websites. Wij nemen grote zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen van de teksten en informatie. Daarnaast behouden wij het recht op zonder aankondiging teksten en informatie op de websites te wijzigen.

Artikel 7 forumkeuze
Op alle overeenkomsten van Rouwlintprinten.nl is het Nederlands Recht van toepassing.